Home » Voor wie

Voor wie

Voor wie?

Oosterfaantje kan voedsel geven aan iedereen die kan aantonen dat hij/zij per week  tussen de € 40,00 en € 65,00 te besteden heeft. We controleren dat bij de eerste aanvraag en daarna elke drie maanden. Uw persoonsgegevens worden niet bewaard en ook niet aan derden doorgegeven. 

Wie komen er bij ons?

Bijvoorbeeld Hilde (namen zijn veranderd) komt al jaren bij ons. Ze heeft een grote schuld opgebouwd, ook door eigen stomme dingen- zegt ze zelf- en ze is het nu aan het terug betalen. Ze leeft van een uitkering, dat ging goed. Tot haar zoon thuis kwam wonen, na een scheiding. Hij bracht niets mee, alleen maar schulden. Samen redden ze het net, als ze per week een paar keer voedsel krijgt. Dat scheelt haar zo € 25,00 in de week aan boodschappen, soms nog wel meer.

Bijvoorbeeld Henk. Een gezin met een paar kinderen, ziek geworden, baan kwijt geraakt. Chaos in hun hoofden en chaos in huis. Financiën niet goed bijgehouden en aan de lopende band deurwaarders. Zonde van alle boete’s. Nu ze bij Oosterfaantje komen, snappen ze dat ze alles goed moeten bij houden. Ze krijgen per week voedsel, dat scheelt boodschappen én ze krijgen advies hoe ze gezonde maaltijden kunnen maken. Door alle chaos werd er zeker 4x per week gesnackt in plaats van gezond gegeten.

Hoe meld ik mij aan?

U kunt op onze link drukken van Facebook voedselgroep Oosterfaantje en daar kunt u zich aanmelden. Heb je liever eerst persoonlijk contact? Stuur dan een mail naar info@oosterfaantje.nl en Trudy zal contact met je opnemen.

Opgeven doe je in principe voor jezelf en/of jouw gezinsleden. Als je daarbij hulp nodig hebt, vraag het gerust aan iemand anders. in ons menu bij contact daar kunt u ook een formulier invullen zodat wij met u in contact kunnen komen.