Sponsoren

Waar zouden we zijn zonder de hulp van bedrijven en particulieren die ons een warm hart toedragen. Dankzij hun bijdrage kunnen wij veel mensen helpen met zowel voedselhulp als met sociale activiteiten..

Voedselhulp

Bakker Ammerlaan uit Zoetermeer levert ons dagelijks verschillende soorten brood, broodjes, eierkoeken, krentenbollen etc. Hierdoor krijgen de mensen die voor voedselhulp komen in ieder boodschappenpakket verschillende soorten brood.

Verbouwing

Eind 2023 kregen wij de sleutel van ons huidige pand. Een pand waarin veel moest worden verbouwd. Beneden werden onder andere vries- en koelcellen geplaatst waardoor het geschikt werd gemaakt voor het bewaren en uitgeven van voedsel.

Boven is verbouwd zodat we in de keuken voor grote groepen mensen kunnen koken, er een ruimte is waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen ondernemen.

Deze verbouwing is mogelijk gemaakt door Fonds 1818, het Oranje Fonds en het VSBfonds.

Algemeen

Periodiek ontvangen wij donaties, zowel financiƫle middelen als in natura, van kerken en gemeentes uit Zoetermeer. Dankzij deze donaties kunnen wij een deel van onze vaste lasten betalen en daardoor mensen helpen met voedselhulp en met sociale activiteiten.

En natuurlijk zijn wij ook heel blij met de vele donateurs die, ongeacht de hoogte van de bijdrage, mede zorgen dat Stichting Oosterfaantje kan blijven bestaan.

Wil jij, jouw instelling of bedrijf ons ook sponsoren? Neem dan contact op en vraag naar Trijntje Aarden.