ING-stem

De link werkt vanaf woensdag 22-01-2020 12.00 tot 12-02-00.00

Dank u voor uw stem.

http://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/oosterfaantje

ING helpnederlandvooruitVanaf 22 Januari 12.00 tot 12 Februari 00.00 kunt u stemmen voor ons om in aanmerking te komen voor een donatie van de ING.

Wij zijn u heel erg dankbaar als u dit zal willen doen voor ons omdat wij dit niet zonder financiële steun kunnen blijven doen dat wat we nu al doen voor iedereen.

Wij vragen 5 minuten van uw tijd om uw stem uit te brengen en dit bericht liefst ook zoveel mogelijk wilt delen via uw sociale media zoals Facebook of Instagram of Twitter en misschien kunt u uw familie, vrienden, buren of collega’s vragen om op ons te stemmen, iedereen die u maar kunt verzinnen. Iedere stem is zeer belangrijk voor ons.

Uit alle aanmeldingen zijn er 260 organisaties die door zijn naar de volgende ronden, wij zijn er één van wat dus betekent dat de andere 259 organisaties ook stemmen proberen te winnen.

Wij van Stichting Oosterfaantje begrijpen de mensen wij helpen de mensen en wij gaan niet om 17.00 naar huis en zeggen dat u de volgende dag maar moet terug komen of dat u een afspraak moet maken voor over twee weken. Nee wij proberen oplossingen te creëren en te helpen en ons netwerk aan te spreken om mensen te helpen.

Nu werken wij nog vanuit thuis, nu zijn wij beperkt in onze hulp we bieden voedsel en een luisterend oor maar meer kunnen wij niet doen. Onze buren vinden het steeds lastiger worden dat er zoveel mensen aan de deur komen om voedsel te halen de mensen staan in de regen en de kou om het uit te delen en om het op te halen. Zoals u ziet in onze werk wijze doen wij alles vanuit thuis en hebben geen privé. Dit vinden wij niet erg maar de buren en de buurt vindt het overlast worden.

En met een donatie van de ING kunnen wij weer proberen oplossingen te creëren voor deze situaties. 

Dank u wel namens Stichting Oosterfaantje namens het bestuur en de vrijwilligers en uiteraard ook namens de mensen die geholpen worden door ons.